Menyförslag |
x |
Förrätter |
x |
Räkcoctail, kuvertbröd och smör | 40:- |
Skaldjurspate med romsås | 50:- |
Havets symfoni. Färska räkor i pepparrotsgrädde, färskrökt lax och löjrom på toast |
50:- |
Laxmousse, sallad med mango | 45:- |
Toast Skagen | 35:- |
Kycklingpate med rödlöksmarmelad |
40:- |
Parmaskinka och purjolökstårta, sallad | 35:- |
Rökt ankbröst, sallad och apelsindressing |
55:- |
Lyonsallad | 30:- |
Huvudrätter |
x |
Laxtimbaler med citronsmörsås och örtkryddad potatispuré | 85:- |
Rödtunga med kräftsås, duchesspotatis, sallad |
95:- |
Laxfärserade bergtungsrullader, hummersås, gräddstuvad fänkål och basmatiris | 130:- |
Scampi i chilisås och sallad med honungsmelon | 95:- |
Parmesangratinerad kycklingfilé, parmaskinka, soltorkade tomater, svampkompott |
90:- |
Örtmarinerad kalkonfilé, gräddsås med fårost, färska legymer, lök och apelsinsallad | 95:- |
Fläsknoisette, hemlagad bearnaissås och ratatuille | 80:- |
Ostgratinerad fläskfilé, champinjoner, vitvin, grädde, sallad och smörstekt kulpotatis | 90:- |
Gorgonzolaspäckad fläskfilé, marsalasås och zucchinigratäng |
95:- |
Diamondbiff med rödvinssky, peperonata och potatisgratäng | 125:- |
Kalvrullader med rökt renstek och emmentalerost, cognacsås, smörstekt ostronskivling och sallad | 105:- |
Rådjursstek, viltsås, legymer, rönnbärsgelé, potatisgratäng | 100:- |
Vildsvinsstek, calvadossås, grönsakstårta och potatiskaka | 105:- |
Rådjurssadel, kantarellsås, päronhalvor med tranbärsgelé, legymerDet finns även oxfilé, hjort- och rensadel mm. | 175:- |
Efterrätter |
x |
Hemlagad hallon eller jordgubbsparfait, serveras med kaka eller frukt | 25:- |
Kanelparfait med äppelsås | 30:- |
Färsk fruktsallad med likörgrädde | 30:- |
Creme caramel | 25:- |
Säsongens frukt med vaniljparfait och hallonsås | 50:- |
Husets chokladtarte med apelsinmarinerad frukt | 50:- |
Jordgubbsmoussé tårta | 30:- |
Kalla bufféer |
x |
|
75:- |
Exotiskt buffé Kallt blandat kött med exotiska frukter och potatissallad |
fr 75:- |
Lyxbuffé Färskrökt lax, räkägg, gravad lax, honungssenapssås, västkustsallad med het citrondressing, löjrom, rödlök, creme fraiche, ugnsbakat kalkonbröst, waldorfsallad, örtmarinerad ryggbiff, pickles, rostad lök, potatissallad, brieost, ädelost, druvor och kex |
150:- |
Italiensk buffé Sallad på havets läckerheter, vitello tonnato (marinerat kalvkött med tonfisksås), parmaskinka med melon, marinerade auburginer, gratinerad squash fylld med ost och ägg, mozarella med tomat och basilika, marinerad paprika, pasta med pesto, taleggioost och baguette, tiramisu |
165:- |
----------------------- |